Un cas de coronavirus confina 30 alumnes i 10 professors de l’IES M. Àngels Cardona a Ciutadella

IES M. Àngels Cardona

Aquest dissabte es va confirmar a Ciutadella un nou cas de coronavirus que afecta a l’IES M Àngels Cardona i que provocarà que més de 10 professors i uns 30 alumnes del centre hagin de quedar-se a casa confinats durant 10 dies o fins que donin negatiu en les proves PCR. El mateix dia el centre escolar va informar a les famílies afectades de la situació. La resta del centre funcionarà amb normalitat. Cal recordar que fins a segon curs d’ESO els alumnes de l’IES M Àngels Cardona fan un ensenyament presencial sense reducció de ràtios, i a partir de tercer fan un ensenyament semipresencial que permet dividir els grups originals en grups petits de la meitat d’alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *