Un miler de persones es manifesten pel centre de Barcelona en contra de la inhabilitació de Torra Criden consignes com 'Fora les forces d'ocupació' o 'Urquinaona, ho tornarem a fer'

Un cordó policial als carrers Mallorca amb Bruc de Barcelona amb caps de porc a terra llançats per manifestants el 28 de setembre del 2020.
ACN Barcelona .- Un miler de persones convocades pels CDR s’han manifestat pel centre de Barcelona en contra de la inhabilitació del fins ara president de la Generalitat Quim Torra. La manifestació ha començat poc abans de les vuit del vespre a Jardinets de Gràcia i s’ha adreçat al Passeig de Gràcia. A l’altura del carrer Mallorca hi havia forta presència policial i han seguit fins al carrer València, intentant arribar a la delegació del Govern. A la cruïlla amb el carrer Pau Claris, també fortament custodiada pels Mossos, han deixat una pancarta amb el lema ‘Ni un pas enrere’ i han seguit caminant. Més endavant han tret dos vestits de jutge amb caretes de porc mentre cridaven consignes com ‘Els carrer seran sempre nostres’ o ‘Fora les forces d’ocupació’.
Segons s’ha difós a través de diferents grups de xarxes socials la intenció dels manifestants era adreçar-se primer a la delegació del govern espanyol a Barcelona i després a la plaça Sant Jaume per acabar a la plaça Urquinaona.

Durant tot el recorregut els manifestants han cridat consignes com ‘Pim, pam, pum, que no en quedi ni un’, ‘Urquinaona, ho tornarem a fer’, ‘Fora les forces d’ocupació’ o ‘Fora, fora, fora, la justícia espanyola’. També, davant dels Mossos, han cridat lemes com ‘No us mereixeu la senyera que porteu’.

A la cruïlla dels carrers Mallorca amb Bruc, també tancat per un desplegament policial nombrós, els manifestants han llançat caps de porc autèntics a la línia policial. Posteriorment han seguit caminant pel carrer Bruc. Posteriorment han arribat a la Gran Via, des d’on han seguit caminant camí del Parlament.

‘Avui sortirem al carrer per denunciar la repressió del règim del 78. Porta la teva bossa de la brossa, et farà falta’, afirmava la convocatòria de la manifestació que han difós els CDR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.