Baleària amplia l’oferta de cabines ‘pet friendly’ a tots els seus ‘ferris’ que uneixen la península amb Balears i Canàries La naviliera ha preparat una setmana amb promocions especials per celebrar el Dia Mundial dels Animals, el proper 4 d'octubre

La naviliera Baleària compta ja amb 10 vaixells i més de 80 cabines on els passatgers poden viatjar amb la seva mascota. Així, la naviliera ha ampliat aquest servei a tots els ferris amb aquesta acomodació que connecten la península amb Balears i Canàries. A més, durant tota aquesta setmana la companyia celebra la ‘Pet Week’ amb promocions especials per als viatgers amb mascota i premis per celebrar el Dia Mundial dels Animals el proper 4 d’octubre.

Serveis a bord per a mascotes, en constant millora

Les cabines Pet friendly de Baleària tenen les mateixes característiques de confort que una cabina normal, però compten amb un sòl vinílic per facilitar la seva neteja i higiene. A més, s’inclou un abeurador i un xopador. Aquest tipus d’acomodació ha estat valorada molt satisfactòriament pels clientsl’han puntuada amb un 9 sobre 10, segons l’última enquesta del mes d’agost.

Les cabines per a mascotes estan disponibles a l’Hypatia d’Alexandria i el Marie Curie, els primers de la companyia que van oferir aquest tipus d’acomodació; l’Abel Matutes, Bahama Mama, Dénia Ciutat Creativa, Hedy Lamarr, Martin i Soler, Rosalind Franklin, Nàpols, i el Sicília.

D’altra banda, en alguns dels vaixells també s’ofereix el sistema de videovigilància en la qual els passatgers poden veure en el seu mòbil com està la seva mascota en tot moment de la travessia a través d’una càmera instal·lada a la gàbia. També s’estan adequant totes les zones de mascotes al projecte ‘Casetes de calma’, que consisteix a redissenyar aquests espais per optimitzar l’experiència a bord dels animals. A més, en els ferries i alguns fast ferries hi zona de passeig amb pipican, en què s’estableix un horari de visites durant el viatge.

El responsable de Serveis a bord, Hipolito Rodríguez, destaca que “les mascotes són un més de la família i Baleària està constantment implementant millores perquè tinguin unes travessies més còmodes”. Cal tenir en compte que només en el que va d’any han viatjat ja 37.000 animals en els vaixells de Baleària.

‘Pet Week’, la setmana dels animals a Baleària

Amb motiu del Dia Internacional dels Animals, el proper 4 d’octubre, Baleària ha organitzat la setmana ‘Pet Week’, en què ofereix regals a bord, promocions especials per viatjar i una ruleta de premis patrocinats per col·laboradors. També estan programats continguts en xarxes socials per dinamitzar la comunitat, com un concurs de fotografies i directes a Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.