Gamarra diu que seria un “disbarat” intervenir Madrid i reclama al govern espanyol que no “evadeixi responsabilitats” La portaveu del PP critica que només es parli de la comunitat i demana "criteris clars" per a les CCAA

Carrer Pedroñeras a Madrid on sanitaris es preparen per a traslladar un pacient amb la COVID-19

ACN Madrid .- La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamara, assegura que seria un “disbarat” intervenir la comunitat de Madrid i ha acusat el govern espanyol de no assumir les seves responsabilitat “quan li tocava”: “Les comunitats han hagut d’actuar per sobre de les seves competències”. En una entrevista a RNE, Gamarra ha dit que només es parla de Madrid quan hi ha altres CCAA amb xifres similars i que el que ha fet el govern ha estat “evadir les seves responsabilitats” i “dirigir la mirada cap a les CCAA”.

Gamarra també ha acusat el govern espanyol de “suplir amb política” el que li falta a nivell tècnic. Malgrat això, ha assegurat que encara hi ha “temps” per a l’entesa entre les dues administracions.

Gamarra també s’ha referit a la situació de Catalunya i la necessitat que hi hagi eleccions “quan abans millor”. “La situació a Catalunya és insostenible”, ha dit, tot afegint que les eleccions s’hauran de fer “amb totes les garanties de seguretat.

En relació a la moció de censura, ha dit que aquest no és el “moment” d’impulsar una iniciativa així i que Vox ho fa “pensant en ells”. “Una moció de censura amb aquest resultat electoral no pot prosperar”, ha insistit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.