Actes 8 Març

JxCat i ERC acorden que Aragonès assumeixi “funcions limitades” de Presidència i creen un grup de coordinació Torra no assumirà cap "rol simbòlic" en relació al Govern en funcions i restarà a disposició de l’executiu

El president de la Generalitat inhabilitat, Quim Torra, amb el vicepresident Pere Aragonès en la seva declaració a la Galeria Gòtica del Palau, el 28 de setembre del 2020.
ACN Barcelona .- JxCat i ERC han signat un document de dues pàgines que estableix que el vicepresident Pere Aragonès assumeixi “interinament funcions limitades de Presidència”, sense concretar quines són. L’acord, avançat per Rac 1 i al què ha tingut accés l’ACN, crea un grup de coordinació paritari i es comprometen a consensuar “qualsevol decisió extraordinària”. També estableix que el president inhabilitat Quim Torra no tingui cap “rol simbòlic” en relació al Govern en funcions i que restarà a disposició de l’executiu. Pel que fa al calendari electoral, deixa en mans del president del Parlament, Roger Torrent, aplicar els informes jurídics de la cambra catalana i de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.