El Ministeri de Sanitat aprovarà en els pròxims dies una ordre per tancar Madrid i nou municipis més de la Comunitat Illa recorda al govern d'Ayuso que haurà de complir la decisió tot i que s'obre a "millorar" el document

ACN Madrid .- El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha comparegut després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut per anunciar que signarà en els pròxims dies una ordre ministerial que es publicarà al Butlletí Oficial de l’Estat que a la pràctica restringirà la mobilitat a Madrid i 9 municipis més de la Comunitat. “La salut de Madrid és la salut d’Espanya”, ha afirmat el ministre que ha afegit que “ningú entén” que després de l’acord assolit aquest dimarts entre el seu Ministeri i la Comunitat, el govern d’Isabel Díaz Ayuso hagi rebutjat la proposta que ha portat al Consell Interterritorial de Salut. Illa ha recordat que el govern d’Ayuso està obligat a complir l’ordre, malgrat que s’ha obert a “millorar-la” en els pròxims dies.
L’ordre restringeix la mobilitat a municipis de més de 100.000 habitants que superin una incidència acumulada de més de 500 casos per 100.00 habitants, tinguin més d’un 10% de PRC positius i un índex d’ocupació de les UCI superior al 35%. Es redueixen les reunions a sis persones, a un terç en llocs de culte i s’imposen restriccions d’aforament.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *