L’empresa dels Cinemes Canal Salat va demanar ahir la la rescisió del contracte d’explotació de les sales de cine, alegant la inviabilitat económica a causa del Covid19 Queda tancada la porta que encara podia preveure una recuperació dels cinemes

En nota enviada fa uns minuts pels empresaris Andreu Torres i Jaume Mayans, dels Cinemes Canal Salat, anuncien la seva decisió de suspendre definitivamenr la seva activitat i així ho van fer saber ahir a l’Ajuntament de Ciutadella.

En el comunicat enviat els empresaris manifestes: “Sentim moltíssim comunicar que l’empresa Cinemes Canal Salat S.L. hem decidit suspendre definitivament la nostra activitat. Amb data d’ahir, 1 d’octubre, vam sol.licitar a l’Ajuntament la rescisió del contracte d’explotació de les sales de cine, alegant la inviabilitat económica a causa del Covid19.

Cinemes Canal Salat S.L. és una petita empresa familiar que no ha pogut asumir les pèrdues generades des d’el començament de la pandèmia, el mes de març. Les perspectives dins el mon del cinema són bastant pesimistes i no es preveu que la normalitat torni abans del segón semestre del 2021. Noltros no podem asumir les despeses fixes que es generen tot i tenir les sales tancades durant més temps, i d’aquí que haguem decidit tancar l’empresa.

Us agraïm a tots tota l’atenció que heu tingut amb noltros durant aquests 9 anys de vida de Cinemes Canal Salat S.L.

Salut

Andreu Torres

Jaume Mayans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.