Juaneda demana una reunió urgent de la Fundació Ciutadella Cultura per resoldre el malestar amb el Cercle Artístic

Els representants del grup municipal del Partit Popular al Patronat de la Fundació Ciutadella Cultura lamenten la situació que s’ha produït i el malestar del Cercle Artístic amb motiu de l’obertura del Teatre des Born tal com finalment l’ha plantejada el regidor de Cultura i l’equip de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella.
A la darrera reunió del Patronat els populars van entendre que el procés d’obertura del Teatre des Born es feia d’acord amb el Cercle Artístic, quan han vist que al final no ha estat així.  El portvaeu municipal Antoni Juaneda manifesta que s’ha de reconduir la situació i replantejar-se de bell nou.
“Com que la nostra voluntat segueix essent pendre les decissions de la Fundació, i especialment les que es refereixen al Teatre des Born, demanam una reunió urgent del Patronat de la Fundació”. ha manifestat Juaneda.
El portaveu popular lamenta  “que sorpren que l’equip de govern de l’Ajuntament no tengui el mateix criteri a l’hora de pendre decissions, tota vegada que mos consta el malestar del PSOE i d’Unides Podem amb la decissió presa per l’Alcaldessa i els regidors del PSM”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.