Menorca es prepara per a la Supercopa El primer gran títol del voleibol femení nacional es disputa avui dissabte, a les 17 hores, a Ciutadella, amb l'Avarca de Menorca en competició

Menorca, i especialment Ciutadella, viurà avui dissabte una nova cita amb la història de l’esport a l’albergar, per primera vegada, la final de la Supercopa femenina de vòlei que enfrontarà l’Avarca de Menorca i el CV Sayre a partir de les 17 hores al poliesportiu municipal de Ciutadella. Una cita que compta amb el patrocini de la Fundació de Foment del Turisme de Menorca i que, donades les actuals circumstàncies derivades de la COVID19, només podrà comptar amb 300 aficionats a les grades.

El partit es podrà veure en directe el dissabte, a partir de les 17 hores, a IB3 Televisió, i a través del web de la Federació Espanyola de Voleibol, www.rfevb.com

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *