Nou curs ambiental per a excursionistes organitzat pel GOB

El GOB organitza un nou cicle d’excursions complementades amb xerrades. És un curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca, i centrat en la tardor: el paisatge, la geologia, les plantes, els bolets…

La tardor a Menorca s’anomena primavera d’hivern. És quan després de l’eixut estival la natura reviu i l’illa esdevé verda, els fruits maduren, surten els bolets… És una època ideal per gaudir fent excursions i contemplant les meravelles que la natura ens ofereix.

Conèixer i entendre els valors naturals que anem descobrint en les excursions enriqueix considerablement l’experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l’entorn natural que es visita. Moltes persones recorren el Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però troben a faltar coneixements suficients per a apreciar la gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals que podem trobar-nos a l’illa.  Amb aquest curset volem donar l’oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i mantenir-se al dia.

El curset s’estructurarà en 4 excursions pràctiques els dissabtes de matí, complementades amb 3 sessions teòriques, en divendres capvespre. Tindrà lloc els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 6, 7 i 14 de novembre . Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 80 euros (40 euros pels socis) i per inscriure’t ho pots fer enviant un missatge a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades, i tot el curset tindrà en compte escrupolosament les normes COVID.

Aquesta activitat compta amb el suport del Consell Insular Insular de Menorca i l’Agència Menorca Reserva de Biosfera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.