Carretero, Salvador i Pons Bosch

Fa unes setmanes ens va deixar el que fou batle de Ciutadella a la legislatura 1991-1995, Josep Carretero Febrer, empresari ciutadellenc del sector de la bijuteria, on la fàbrica que va fundar, DENIX, és una de les principals exportadores a nivell nacional  i internacional en l’especialitat de rèpliques d’armes, que a més de per particulars són adquirides per les productores de cinema de tot el món.

A l’imatge podem veure a Josep Carretero a la Sala de Juntes de l’Ajuntament de Ciutadella, reunit amb els portaveus de l’oposició, Antoni Salvador Caules (PSOE i batle de Ciutadella a la legislatura 1987-1991) i Llorenç Pons Bosch (EM-PSM).

Eren altres temps i altres maneres de fer política, més propera, amb més respecte i cercant el bé comú de la ciutat davant els interessos de partit.

Josep Carretero va ser el primer alcalde del Partit Popular a Ciutadella i no es va voler presentar a la reelecció malgrat governar amb majoria absoluta.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *