Còctel de la setmana: MojiGin de roses. Per Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Secció patrocinada per Destil·leries Xoriguer

Un gran clàssic de tot la vida tunetjat amb producte 100% menorquí. Gin local, llimones acabades de collir, alfabeguera del jardí i un xarop i una crema de roses de la casa Xoriguer. Sabors de Menorca elaborant un clàssic de sempre com és el mojito. Refrescant, dolç, fàcil de beure i amb molta aroma.

Ingredients:

  • 40ml Gin Son Petit
  • 15ml Licor 55
  • 10ml Crema de Roses
  • 3 trossos de llimona
  • 5 fulles d’alfabeguera
  • 2 cullerades de sucre
  • Completar amb tònica, soda o algun refresc carbonitzat.

Elaboració:

Tallem la llimona, la posem a dintre del got juntament amb la sucre. Ho piquem tot fins que tinguem la nostra base. A continuació hi afegim les fulles d’alfabeguera, el gin, el licor i la crema de roses. Afegim gel i la tònica. Ho remenem bé i acabem de completar amb gel fins dalt. Decorem amb un tros de llimona i una punta d’alfabeguera. Posem una canyeta i ja ens el podem beure a la terrassa de casa mentre prenem el sol.Còctel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.