La Mostra de Cuina Menorquina tanca una edició de gran nivell gastronòmic Els 23 restaurants participants tanquen l'esdeveniment gastronòmic amb una valoració molt positiva

 La Mostra de Cuina Menorquina va finalitzar  diumenge amb una valoració molt positiva per part dels restauradors. El president de Restauració Menorca, José Bosch ha destacat que “aquesta ha estat una edició de gran nivell gastronòmic, molts dels restaurants participants han sorprès amb les seves propostes de menús”.

A més, José Bosch ha afegit que “sabem les dificultats que tots hem i estem passant a causa de l’actual crisi sanitària, per això, estem molt orgullosos d’haver celebrat aquesta edició i haver contribuït a donar una empenta al sector de la restauració, sempre òbviament complint estrictament les mesures sanitàries establertes”.

Cal destacar que l’edició 2020 ha servit com a aperitiu per a la gran quantitat d’actes gastronòmics que se celebraran els pròxims anys amb motiu del reconeixement de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia 2022, premi organitzat per l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT). Així mateix, la presidenta del IGCAT i fundadora de les Regions Europees de la Gastronomia, Diane Dodd, amb l’objectiu de promocionar la cuina menorquina i mostrar el seu suport, va visitar l’últim cap de setmana de setembre la Mostra de Cuina Menorquina.

Des de l’organització, Restauració Menorca, CAEB Menorca i AgenciaCom, ja estan treballant per a la pròxim edició 2021 on ja es preveu un altre escenari que permeti moltes més novetats.

La Mostra de Cuina Menorquina 2020, organitzada per Restauració Menorca, CAEB Menorca i AgenciaCom, compta amb el patrocini de Naviliera Armes Trasmediterránea i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Gin Xoriguer, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, la Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Agroxerxa, Elitechip, Fra Roger i European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.