Un nou “Sopars a cegues” organitzat per L’ONCE i Cómete Menorca

La delegació d’ONCE a Menorca, i el portal d’experiències gastronòmiques Cómete Menorca, organitza un nou “Sopars a cegues” ( “Sopar a les Fosques”) al restaurant, Tast, d’Es Mercadal.

Els comensals portaran posat un antifaç durant tot el sopar i hauran d’enginyar per anar menjant i bevent sense veure res, aguditzant els altres sentits. Un representant de l’ONCE donarà unes instruccions bàsiques abans de començar el sopar.

Una vegada acabat el sopar es farà un joc, consistent a encertar els productes o ingredients que han aparegut en els plats, i els vins (blanc, rosat o negre) amb els que s’hauran maridat. Qui aconsegueixi més encerts, tindrà el sopar gratis. El sopar consistirà en un menú degustació amb 5 elaboracions de xef Patxi Allegue.

Amb aquests sopars es pretén sensibilitzar i prendre consciència de com se sent una persona cega, amb quines dificultats es troba en una activitat tan quotidiana com és menjar, cosa que realitzem tots els dies en diverses ocasions. Però al mateix temps els assistents podran viure una experiència gastronòmica i sensorial única, passar una estona divertida i menjant molt bé, donat el nivell dels restaurants i els cuiners on es realitzen els sopars.

Serà aquest divendres dia 9 d’octubre al restaurant TAST a les 20h30 (es prega puntualitat perquè tots els comensals han de començar a sopar a el mateix temps), i el preu del sopar és de 37 €, dels quals 1 € per comensal es destinarà a una entitat benèfica.

Ja no queden places, caldrà estar atent al proper Sopar a Cegues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.