Polèmica per la sortida de Madrid de la ministra Celaá després de declarar el confinament a Madrid

La ministra d’Educació, Isabel Celaá, ha estat durament criticada en xarxes socials per viatjar de Madrid a Bilbao aquest divendres, després de participar en el Consell de Ministres que ha aprovat l’estat d’alarma que estableix el confinament perimetral de la capital, per acudir a una cita mèdica.

Fonts d’Educació han explicat el motiu de el viatge després que diversos diaris es fessin ressò d’aquest trasllat i publiquessin una fotografia de Celaá captada dins de l’avió, que també s’ha reproduït en xarxes socials.

La ministra, segons aquestes fonts, ahir va viatjar a Bilbao, on té la residència, perquè participava aquest divendres en un acte a Pamplona amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande Marlaska, que va ser suspès.

A la nit, es va trobar malament, però va decidir aquest matí viatjar a Madrid per participar en el Consell de Ministres extraordinari que ha aprovat l’estat d’alarma a la Comunitat de Madrid, la capital que ha abandonat poc després per recomanació del seu metge a Bilbao, que la va citar en consulta avui capvespre.

Les cites mèdiques estan dins dels casos en què es permeten els desplaçaments durant el confinament perimetral, segons han recordat fonts del departament que dirigeix ​​Celaá, qui durant l’estat d’alarma anterior no va poder acudir a Bilbao després de la mort de la seva mare, segons va explicar ella mateixa en una entrevista.

“Els polítics hauríem de ser capaços de fer allò que exigim als ciutadans” ha publicat al seu compte de Twitter l’alcalde de Madrid i portaveu nacional de PP, José María Martínez Almeida, que adjunta la foto de la ministra a l’avió publicada en els mitjans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.