Gin Fizz Menorquí Per Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Secció patrocinada per Gin Xoriguer

Una combinació molt clàssica de Menorca, gin amb llimonada, però amb un parell de voltes i uns aromes diferents. Una aroma de poma amb el refresc de poma de Ca’s Xifoner amb aquells bòtils clàssics, de tota la vida. I també jugant un poc amb les textures i densitats, aconseguint que sigui més agradable al beure ja que, al principi, el sabor principal és el de gin amb llimonada i a mesura que vas bevent, el còctel es va suavitzant amb el refresc de poma que flota a sobre del gin.

Ingredients:

  • 50ml Gin Beltràn
  • 25ml xarop de poma
  • 30ml suc de llimona
  • Refresc de poma Ca’s Xifoner
  • 1 clara d’ou

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  Per acabar, servim el refresc de poma lentament perquè ens quedi entre la clara emulsionada i la mescla del còctel per així aconseguir que a mesura que beguem, el còctel es vagi suavitzant. Decorem amb una pell de llimona, un tros de poma o simplement sense res, la mateixa clara emulsionada ja ens serveix per donar una bona presentació juntament amb el joc de colors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *