Actes 8 Març

L’Ajuntament de Sant Lluís encarrega una valoració tècnica per a analitzar la reobertura dels serveis de joventut Un tècnic extern ha realitzat una visita al Molí de Baix per estudiar com i quan es pot reprendre l’ac􏰀􏰀􏰀􏰀vitat aturada per la Covid19

L’Ajuntament de Sant Lluís vol tornar a posar en marxa els serveis municipals desti􏰀nats a la joventut que s’oferien regularment al Molí de Baix. Per aquest mo􏰀u, ha encarregat una valoració tècnica sobre les instal·lacions municipals, per tal de determinar si reuneixen les condicions adequades per reprendre l’ac􏰀vitat en aquesta situació d’alerta sanitària. Aquest ma􏰁tí, un tècnic de prevenció de riscos laborals ha visitat el Molí de Baix, i ha revisat totes les seves dependències per tal d’analitzar com es podrien reprendre els serveis.

Des de l’àrea de Joventut es treballa per donar el màxim de serveis a la joventut del poble, i a la vegada per oferir-les amb les màximes garanti􏰀es sanitàries. És per açò que s’ha acudit a un expert per tal de comptar amb una valoració externa acreditada que permeti􏰀 després prendre decisions que prioritzin la salut dels usuaris i els treballadors de l’espai.

El Molí de Baix, abans de paralitzar la seva ac􏰀vitat el mes de març degut a l’estat d’alarma, oferia els serveis de Ludotecta en anglès, Aula Jove, Casal Jove els caps de setmana, Servei d’Informació Sexual i ac􏰀vitats fora del centre com sor􏰀des en família o ac􏰀vitats de lleure i culturals en moments concrets de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.