L’Ajuntament d’Es Castell renovarà el parc infantil de Bellavista

L’Ajuntament ja ha contractat les obres de reforma integral del parc infantil del carrer de Bellavista (devora l’hotel Hamilton), que comportaran la renovació total d’aquest espai. Es preveu que les feines comencin durant el mes de novembre.

Concretament, es canviaran els jocs i la gespa artificial, i també s’instal·larà una nova il·luminació.

En total, el parc comptarà amb sis jocs adreçats a fillets i filletes de 0 a 5 anys. L’objectiu és que els més petits puguin jugar tranquil·lament en aquest parc i els més grans emprin el parc de s’Esplanada.
page1image53702272

El pressupost de renovació dels jocs i de la gespa artificial és de 18.120,23 euros (IVA inclòs).

Pla de renovació dels parcs

La reforma del parc infantil de Bellavista s’emmarca en el pla de millora dels parcs del municipi. En aquest sentit, cal recordar que l’any passat es van renovar els jocs infantils i el paviment del parc de la plaça de s’Esplanada, i també es va millorar la il·luminació.
page1image53703424

A més, està prevista una ampliació d’aquest parc infantil pensada per a al·lots d’entre 10 i 14 anys, que servirà per evitar els conflictes entre grans i petits.

Per altra banda, properament es durà a terme la instal·lació de gespa artificial i la substitució de les porteries del camp de futbol de s’Esplanada, entre altres actuacions.

page1image53699008

 

page1image53699776

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.