Cursa per a tothom dissabte 17 d’octubre a Ciutadella

Després del calendari de curses per a tothom que s’ha desenvolupat aquest estiu durant els mesos de juliol i agost, el pròxim dia 17 d’octubre se celebra a Ciutadella una cursa presencial amb l’objectiu de reviure l’ambient dels darrers 20 anys, on milers de participants han corregut a tots els municipis de Menorca.

El Consell Insular de Menorca juntament amb ajuntaments i delegació d’atletisme us convoca a celebrar una cursa presencial.

Es compta amb un entorn òptim per assegurar les mesures higièniques que tot acte esportiu ha de complir, un gran circuit a l’aire lliure i tant la delegació d’atletisme com l’empresa Elitechip que s’encarreguen de la gestió de la cursa apliquen els protocols i les normes que ha de seguir una cursa.

L’esdeveniment començarà a les 17:00 h a la plaça des Born de Ciutadella, on se celebraran les curses de categories més joves i a partir de les 18:30 h serà el torn de les categories més grans.

Ja pots apuntar-te al següent enllaç, https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7011159

Recomanem si és possible la inscripció en línia per evitar aglomeracions a l’hora de sortir, encara que també podràs apuntar-te en línia una hora abans de la primera cursa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.