Presentades les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

Aquest dijous, 15 d’octubre, ha tingut lloc a la finca d’Algendaret Nou la presentació de la 2a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina, que comencen demà.

A la presentació hi han assistit els presidents de les dues associacions que organitzen les jornades: Antoni Sansaloni, president de l’Associació de Bars, Cafeteries I Restaurants de PIME, i Tonia Ramon, presidenta de l’Associació de Ramaderes i Ramaderes de Bestiar Boví de Raça Menorca. Els ha acompanyat el conseller d’Economia I Territori del Consell Insular, Miquel Company i la directora insular d’Agricultura Pilar Pons.

Aquesta 2a edició es realitza en un context extraordinari, degut a la pandèmia sanitària. De fet, les jornades s’havien programat per a finals de març. En aquests moments, però, l’interés mostrat pels restauradors és evident, ja que s’ha passat de 8 establiments de la primera edició que es va celebrar el 2019, als 14 que s’han apuntat aquest 2020.

En concret, els restaurants adherits són: Aquarium Port Ciutadella, Es Tast de na Silvia, Pizzeria Roma, Cas Safrà Gastrobar, Mesón Rias Baixas, Loar Ferreries, Molí d’es Racó, Hotel Jeni & Restaurante, Casino Sant Climent, Restobar Mo, 23 Can Avelino, El Grill, Sa Parereta d’En Doro i Sa Pedrera des Pujol.

Les jornades duraran tot el cap de setmana, des d’aques divendres 16 fins diumenge 18. Es poden veure tots els menús al web de www.gastronomiamenorca.es. Per fer les reserves, s’ha de telefonar al restaurant escollit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.