Cuixart enviarà una carta a Pedro Sánchez per reclamar l’amnistia com el primer pas per començar a resoldre el conflicte Òmnium recorda el tercer aniversari del seu empresonament amb una acció simbòlica a plaça Catalunya

Una fotografia de Jordi Cuixart entre uns bolígrafs que simbolitzen els barrots d’una cel·la, mentre el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, en treu una Imatge del 16 d’octubre del 2020
ACN Barcelona .- El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, enviarà una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per reclamar l’amnistia com el primer pas per començar a resoldre el conflicte polític. L’entitat ha denunciat el tercer aniversari “trist, lamentable i vergonyós” de l’empresonament de Cuixart, i també de Jordi Sànchez, i ha recordat els “2.800 represaliats” amb una instal·lació a plaça Catalunya. L’acció simula diverses cel·les, on els barrots són bolígrafs, que empresonen fotografies de “represaliats”, i s’emplaça els ciutadans a retirar un bolígraf per signar la carta que es farà arribar a la Moncloa.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *