El govern estatal considera Cultura i Esports “línies tractores” de l’economia per superar la crisi de la covid-19 Rodríguez Uribes presenta als consellers autonòmics la campanya #CulturaSegura

El ministre de Sanitat, Salvador Illa,
ACN Barcelona .- La cultura i l’esport formen part de les deu “línies tractores” que el govern espanyol ha marcat dins del Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència, dotat amb 900 milions d’euros, per impulsar l’economia espanyola. Així ho han comunicat aquest divendres el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i el ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez, en el transcurs d’una reunió amb els consellers de Sanitat i Cultura de les Comunitats Autònomes i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Rodríguez també ha presentat als consellers la campanya #CulturaSegura, que pretén reforçar el missatge que els espais culturals són segurs i que no han estat escenari de cap rebrot de covid-19.
La part dels 900 milions que el Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència destinen a cultura i esports se sumen als que inclouen les mesures aprovades al Reial Decret LLei 17/2020 del 5 de maig dirigides a les sales de cinema i llibreries. A més, l’executiu espanyol destaca que aquestes aportacions reforcen les ajudes directes a sales de música i festivals de teatre i dansa de 16,5 milions.

El ministre Illa ha agraït al sector cultural la seva col·laboració i ha reforçat el missatge que fins ara no s’han detectat brots en aquest sector.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *