‘Eso que tú me das’ es converteix en el documental més vist en cinema els darrers deu anys La producció supera els 150.000 espectadors des de la seva estrena

El periodista Jordi Évole presenta la seva pel·lícula ‘Eso que tú me das’,
ACN Barcelona .- El documental ‘Eso que tú me das’, de Jordi Évole sobre el cantant Pau Donés, s’ha convertit en el més vist en cinema els darrers deu anys i supera els 150.000 espectadors, segons la seva productora. La cinta ha estat la més vista el dijous, i cada dia des de la seva estrena, s’ha mantingut en les primeres posicions. El documental es pot veure en més de 280 sales de tot l’Estat, i la recaptació corresponent serà destinada a la investigació de la lluita contra el càncer que du a terme el Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO), que va tractar la malaltia del cantant, i a la Fundació Ferro, també centrada en la investigació oncològica. El documental està produït per Atresmedia i Produccions del Barrio, i distribuïda per Warner Bros.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *