Iniciades les obres de reforma de varis trams de l’Av. dels Delfins a la urbanització de Torre del Ram.

Aquests dies s’han iniciat les obres de reforma de varis trams de l’Av. dels Delfins. Entre l’hotel Almirant Farragut i els apartaments Los Lentiscos es preveuen diversos trams de noves voreres, pavimentació asfàltica, instal·lació i substitució de nou enllumenat públic amb lluminàries leds més eficients i també la substitució d’un tram de clavegueram existent que no funciona correctament. Per una altra banda, entre la Plaça Espanya i el carrer des Canal es preveu una nova pavimentació asfàltica.

El projecte està inclòs al conveni signat entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella per a finançar diferents actuacions al municipi de Ciutadella amb el fons de la regularització de places turístiques. El preu d’adjudicació és de 66.489,50€, amb un termini d’execució de tres mesos.

 

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *