L’Ajuntament d’Alaior ha duplicat les ajudes socials aquest 2020

L’Ajuntament d’Alaior ha duplicat, amb el que duim d’any, les ajudes socials concedides a ciutadans en situacions de vulnerabilitat i amb menys recursos, respecte a tot l’any 2019.

En concret, des del mes de gener fins setembre de 2020 s’han atorgat 125 ajudes, que ascendeixen a un total de 75.983 euros, finançats amb fons propis i del Consell Insular, amb comparació a les 69 ajudes que es donaren durant tot l’any 2019, per un valor de 37.984 euros.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «la prioritat absoluta d’aquest Ajuntament és donar suport a les famílies i als col·lectius que pitjor ho estan passant i que s’han vist afectats per les nefastes conseqüències de la Covid-19 o per qualsevol altre motiu. Aquest equip de govern està fent una clara aposta per les polítiques socials, marcant l’estratègia en atendre a les persones amb més necessitats».

Maria Antònia Pons, regidora de Serveis Socials, ha remarcat que «hem reduït la burocràcia perquè el procés de demanar una ajuda sigui més fàcil, i estem donant una ràpida resposta a totes les sol·licituds que ens arriben i que després s’estudien». A més, ha volgut agrair i reconèixer el treball del personal d’aquest departament, que ha vist la seva feina duplicada a conseqüència de la pandèmia.

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament ha reforçat amb personal els Serveis Socials per fer front a l’emergència social amb dues noves treballadores socials i una administrativa.

Així mateix, el consistori du a terme una important tasca de col·laboració i està amb permanent contacte amb la Creu Roja d’Alaior i Càrites, treballant conjuntament per donar resposta i aportar solucions a les persones que no tenen els recursos econòmics i socials necessaris i que acudeixen a aquestes dues associacions, a les quals l’Ajuntament també vol agrair per la indispensable labor que duen a terme al municipi.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *