Talaiotic Fest 2021 Text i fotos: Itziar Lecea

Avui s’ha presentat al jaciment de Torralba d’en Salort el primer festival de recreació històrica, Talaiotic Fest 2021. L’empresa Nurarq, que gestiona el jaciment des de fa 4 anys, ha volgut fer un tast del que serà un esdeveniment que s’havia programat per aquest 2020 i que s’ha hagut de postposar a causa de la pandèmia sanitària. L’objectiu d’aquest festival, que compta amb el suport del Consell Insular, és doble. Per una banda, potenciar les excavacions al jaciment de Torralba, que compta amb el recinte de taula més ben conservat de l’illa. I per l’altra fer difusió del coneixement que es té de la cultura talaiòtica amb activitats adreçades al públic local i de fora de Menorca. La primera edició de Talaiotic Fest es durà a terme, si la situació sanitària ho permet, la tardor de l’any que ve.

La logística d’aquest esdeveniment, que planteja la col.labroació amb el grup expert en recreació històrica de Barcelona, Barcino Oriens (amb una trentena de persones), era complicada de gestionar en el moment actual. Per açò s’ha decidit fer avui un tast del que l’empresa Nurarq espera poder oferir al públic l’any que ve.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *