Un estudi de l’OMS apunta que el remdesivir no és eficaç per reduir la mortalitat per coronavirus L'assaig 'Solidarity' conclou que la hidroxicloroquina tampoc té efecte en l'evolució dels hospitalitzats

ACN Barcelona .- L’estudi ‘Solidarity’, coordinat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha conclòs que el remdesivir té poc o cap efecte en intentar reduir la mortalitat per coronavirus. A banda del remdesivir, l’assaig també ha avaluat els tractaments per hidroxicloroquina, la combinació de lopinavir i ritonavir i els interferons i ha arribat a la conclusió que cap dels medicaments afecta a la reducció de la mortalitat als 28 dies o de la mitjana d’estança hospitalària. Els resultats d’aquest assaig són encara preliminars i estan pendents de revisar-se abans de publicar-se com a treball acadèmic
L’estudi, que abarca més de 30 països, ha observat els efectes d’aquests tractaments en la mortalitat, la iniciació de la ventilació i la durada de l’estança a l’hospital.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *