Actes 8 Març

Marco Mezquida presenta el seu darrer disc, ‘Talismán’, a la Fira Mediterrània de Manresa El músic menorquí ha estat acompanyat del bateria Aleix Tobias i el violoncel·lista Martín Meléndez

Pla general del concert de Marco Mezquida a la Fira Mediterrània de Manresa. Imatge del 17 d’octubre del 2020.

ACN Manresa .- El pianista i compositor Marco Mezquida, una de les figures més destacades de l’escena jazzística actual, ha estrenat aquest dissabte a la Fira Mediterrània de Manresa el seu darrer treball, ‘Talismán’, acompanyat del bateria Aleix Tobias i el violoncel·lista Martín Meléndez. Un disc que, per a Mezquida, enforteix el trio, amb qui ja és el segon treball que publica. Amb ‘Talismán’, Mezquida vol donar “una mica d’alegria i vitalitat al món” amb aquestes cançons que, per a ell, són “com talismans”. Es tracta del disc més personal de Mezquida, un àlbum que beu de molts estils, amb empremta de la música tradicional de la península ibèrica, però també sons mediterranis, aires turcs, zamba argentina, música contemporània, ritmes llatins i urbans.

Marco Mezquida ha presentat el seu darrer treball en una Fira Mediterrània del tot atípica i marcada per la covid-19. Una 23a edició que ha decidit mantenir els espectacles en viu, però això sí, sense bars, ni restaurants ni tampoc espectacles de carrer, que són part de l’essència de la Mediterrània.

El certamen, doncs, ha hagut de reduir el nombre d’espectadors i actuacions, distribuïdes en sis dies per garantir les mesures de seguretat. A més, la mascareta és obligatòria en tots els espectacles, es respecta la distància en les cues d’entrada i l’organització facilita gel per netejar-se les mans. En total, hi participaran 56 companyies que faran 46 espectacles en viu, a 13 espais diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.