Quan el Club Nàutic era a Ca la Fava

Fa 75 anys, com hem pogut comprovar a l’hemeroteca del Setmanari El Iris, es donaven les primeres passes per a la creació del Club Nàutic de Ciutadella. Els seus impulsors, segons la crònica del 13 d’octubre de 1945, eren els senyors Pons Menéndez, Francesc Pons, Nicolau Brondo, Joan Pons, Joan Seguí, Josep Forcadas i Lluís Adrian.

La primera ubicació havia de ser allà on hi havia estat el “Club Miramar”, local que avui està tancat suvora la Caseta de Comandància, on als anys 90 hi va haver restaurants o el disco-bar “El Puerto de Chus” o “Equus”. El lloc també era conegut popularment com “ca la fava”.

A la fotografia podem veure un concert de finals dels anys 50, protagonitzat pel conjunt “Atomium”.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *