Setmanari El Iris, 13 d’octubre de 1945

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 13 d’octubre de 1945, a la portada es publicaven les següents notícies. El pintor Bernat Benejam inaugurava una exposició a les Galeries el Cercle Artístic amb diferents temàtiques com el port de Ciutadella, carrers, vistes de Ferreries i platges com les de La Vall. Es beneïa a la parròquia de Sant Francesc de Ciutadella una imatge de Sant Cristòfol, patró del Gremi de Transportistes. Es continuaven les tasques de la creació del Club Nàutic de Ciutadella. Els promotors es reunien amb els directius del Club Marítim de Maó que els hi van brindar el seu assessorament. Una nova promoció de joves ingressava al centre Sant Joan Bosco. El Bisbe Bartomeu Pascual beneïa l’altar major de la Parròquia de Sant Francesc de Maó.
  • Ciutadella participava al concurs de Corals que es celebrava a Palma.
  • Moria als 52 anys, Pere Mestres Pujol, propietari del Bar Imperi.
  • Després de passar les seves vacances entre Ciutadella i les seves propietats d’Es Migjorn, la Duquessa d’Almenara Alta, Dolores Castillejo Vall, partia cap a Madrid en companyia de les seves filles, Soledad, Duquessa d’Escalona; Concepción, Comtessa d’Alba de Liste i la menor Àngela.
  • Rebia les aigües baptismals el 12 d’octubre Pere Torres Quetglas i el dia 14 José Luis Gener Coll.
  • La Guàrdia Civil i Administració Local i Correus celebraven la seva patrona, la Mare de Déu del Pilar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca