Julen Triay i Judith Àlvarez, or i bronze a la Lliga Nacional de Karate

Els tres representants de club de karate Shotokan Ciutadella, club integrat dins el centre d’arts marcials Físics, Julen Triay, Judith Àlvarez i Adrià López, aquest cap de setmana han disputat la segona edició de la Lliga Nacional de Karate de la categoria júnior. En la qual Julen s’ha penjat la medalla d’or i Judith la de bronze, sense que Adrià no va aconseguir superar ronda. Amb aquests dos metalls els de Ciutadella es fiquen a la gran final que se celebrarà els propers 12 i 13 de desembre a Màlaga.

Cal destacar en aquest campionat la gran actuació de Julen aconseguint un total de 21 punts a favor per només 1 en contra, amb aquesta dada estadística demostra el seu bon estat de forma sent l’esportista que ha aconseguit més punts d’entre totes les categories del campionat. D’altra banda la medalla de Judith qui puja per primera vegada a un podi nacional fruit de la perseverança de la karateka de Físics. Pel que fa a Adrià, va realitzar un excel·lent treball però insuficient per superar la primera ronda però tant el mateix esportista com els seus entrenadors Pere Calafat i Shuto Triay estan molt satisfets de la progressió de l’esportista ferrerienc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *