Actes 8 Març

Obert el termini per presentar candidatures a la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma i als premis Ramon Llull per a l’any 2021 Es poden enviar propostes fins el proper 16 de desembre

El Govern de les Illes Balears, a través de la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, ha obert el termini per presentar candidatures a la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma per a l’any 2021, així com per als Premis Ramon Llull. Les persones i entitats interessades a proposar canditatures tenen temps per presentar-les fins el proper dia 16 de desembre. Els dos guardons s’han d’atorgar mitjançant un acord del Consell de Govern i s’entreguen cada any coincidint amb l’acte oficial de commemoració de la Diada de les Illes Balears.

La Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és el màxim guardó que atorga la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. És una distinció que té per objecte honorar els mèrits assolits, de manera individual o col·lectiva, per les persones físiques i jurídiques que s’hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la labor de les quals hagi tingut una projecció especial fora de l’àmbit de les Illes Balears.

Pel que fa al Premi Ramon Llull, té per objecte honorar i distingir, de manera individual o col·lectiva, les persones físiques o jurídiques que hagin destacat dins el territori de les Illes Balears pels serveis prestats en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, d’investigació, de l’ensenyament i lingüístic.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears va publicar el passat dissabte les dues convocatòries per presentar propostes. La publicació també va incloure el nomenament del jurat encarregat de considerar i valorar les candidatures.

Les instruccions i els models de presentació de candidatures es poden consultar en els següents enllaços:

Medalla d’or

Premis Ramon Llull

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.