El Govern condemna l’assassinat masclista ocorregut a Peguera i es personarà com a acusació particular

El Govern de les Illes Balears condemna l’assassinat de Habibe, la dona de 37 anys que va ser assassinada per part de la seva exparella el passat dijous, dia 15 d’octubre, a Peguera (Calvià). La víctima i el presumpte autor del crim varen ser trobats morts per arma de foc dins un cotxe que estava aparcat en una benzinera de Peguera.

Aquesta és la segona dona que mor a les Illes Balears enguany assassinada per la seva parella o exparella i amb ella són 37 les dones mortes a la nostra comunitat autònoma per aquesta causa des de 2003, any en què s’inicià el recompte oficial de les morts per violència masclista.

El Govern de les Illes Balears es personarà com a acusació particular en aquest cas, ja que així ho fa en tots els casos de mort o lesions greus de caire masclista des de l’any 2008.

Per altra banda, l’Executiu recorda que les dones víctimes de violència masclista i el seu entorn poden contactar amb el servei 24 hores de l’Institut Balear de la Dona a través del telèfon 971 17 89 89 o via WhatsApp al 639 837 476. També està disponible el telèfon d’atenció a les víctimes 016 i, en cas d’urgència, l’112.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.