L’Ajuntament augmenta l’aportació a les associacions de comerciants El consistori aportarà 3.000 euros a cada entitat per al desenvolupament d'activitats de dinamització comercial, així com per a l'adaptació dels establiments a les noves mesures d'higiene i seguretat

Aquest matí, la batlessa Joana Escandell s’ha reunit amb Margarita Sintes, en representació de l’Associació de Comerciants des Castell, i Sonia Baró, en representació de l’Associació de Comerciants de Calesfonts, per tal de formalitzar la signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament des Castell i les dues entitats.

En virtut dels convenis signats amb les dues associacions, l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament, encapçalada pel regidor Oscar Gómez, s’ha compromès a augmentar les aportacions econòmiques per a l’any 2020, que passaran de 1.500 a 3.000 euros cadascuna.
page1image3731168

Cal destacar que, enguany, la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Calesfonts s’ha formalitzat a través d’un conveni per primera vegada.

Dinamització comercial i adaptació a la normativa sanitària

L’augment de les aportacions es realitza en el context d’excepcionalitat derivat de la crisi sanitària de la covid-19, i servirà per al desenvolupament d’activitats de dinamització comercial, així com per a l’adaptació dels establiments a les noves mesures d’higiene i seguretat.
page1image3733664

Amb l’augment de les aportacions, l’Ajuntament referma el seu compromís amb els comerços i establiments del municipi que s’han vist obligats a fer front a la crisi generada per la covid-19 i a adaptar els seus negocis a la nova normativa sanitària.

Per aquest motiu, el consistori vol col·laborar especialment en aquest sentit, participant de forma activa en les campanyes de promoció del comerç local, amb la finalitat d’estalonar un sector de gran importància per al municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.