Valoració positiva de les activitats turístiques Enjoy Ciutadella

Salvant les dificultats de la temporada turística d’enguany, a l’àrea de Turisme de l’Ajuntament informa que el programa Enjoy Ciutadella es valora de manera prou positiva, arribant a 650 persones en 37 activitats diverses.

A principis del mes d’agost el servei de Turisme de l’Ajuntament de Ciutadella posava en marxa un programa d’activitats anomenat “Enjoy Ciutadella”. Un programa ben nou i original que incloïa una diversitat de tallers gastronòmics i de rutes temàtiques guiades. I tanmateix, naixia amb la incertesa, atesa la conjuntura actual i la temporada turística atípica que es preveia.

D’aquesta manera, les activitats Enjoy Ciutadella 2020 han deixat empremta a l’agenda del municipi des del 12 d’agost fins el 7 d’octubre amb una molt bona acollida. De fet, durant la primera setmana d’inscripcions, es van esgotar les places de les activitats més demandades, que han estat: els tallers gastronòmics, les rutes històriques i les rutes culturals.

Tot i que les restriccions sanitàries han marcat l’organització, limitant el número de participants, un total de 650 persones han gaudit de les 37 activitats previstes.

Destacar que l’oferta d’activitats es presentava com a una oferta d’oci familiar, pel fet de què estava adreçada a qualsevol segment d’edat i es podia gaudir en grup, familiar o no. En aquest sentit, el perfil de participants ha estat molt divers i s’ha facilitat, el màxim possible, aquesta participació.

Amb l’èxit aconseguit, l’objectiu per a les properes temporades és crear una agenda, adaptada als temps que ens trobam, amb un seguit d’activitats que suposin un valor afegit pels turistes que ens visiten i, a la vegada, aconsegueixin dinamitzar el nostre municipi. La regidora de Turisme, Noemí Camps, destaca que: «es tracta de posar en valor la identitat i la cultural local com a producte principal per a atreure i fidelitzar els nostres visitants».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *