Abascal acusa Casado de situar-se en una “equidistància impossible” i li reclama que “rectifiqui” El líder del partit d'ultradreta lamenta que el PP ataqui Vox quan facilita que governin a Andalusia, Múrcia i Madrid

El president de Vox, Santiago Abascal
ACN Madrid .- El president de Vox i candidat a la moció de censura, Santiago Abascal, ha acusat el líder del PP, Pablo Casado, de situar-se en una “equidistància impossible” entre el govern de coalició i Vox i ha retret que s’hagi “unit a la brutal caricatura” que ha fet l’esquerra del partit d’ultradreta. Abascal s’ha mostrat decebut i ha demanat a Casado que “rectifiqui”. El líder de Vox ha recordat a Casado els pactes de PP i Vox que permeten que els populars governin a Andalusia, Madrid i Múrcia. “M’agradaria que ens donessin les gràcies”, ha dit Abascal durant la rèplica a la intervenció de Casado, i ha avisat el líder popular que s’equivoca d’adversari.
“Si vol baralla, no vingui a lluitar aquí amb qui li està donant suport”, ha demanat Abascal, que ha criticat que Casado ha sortit a la tribuna a atacar “els seus propis socis”. “Ha vingut a mentir sobre nosaltres”, ha insistit, i ha assegurat que ell no contribuirà a aquest “espectacle”.

“Som el mateix que aquests senyors que volen colonitzar el CGPJ, el CNI i la policia?”, ha plantejat, i ha insistit: “De debò creu que nosaltres som el mateix que el govern que ha pactat amb ETA, amb comunistes?”. “Avui s’ha posat en un punt intermedi d’una forma que m’ha deixat perplex”, ha remarcat.

Abascal ha afirmat que Casado ha regalat “tristesa i desesperança” als espanyols de dretes que esperaven entesa entre Vox i el PP i “no comprenen aquesta baralla d’atacs polítics i personals”. Segons Abascal, els populars han comès un “error gegantesc”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.