Abascal diu que després de l’oferiment de Sánchez al PP ha “entès el sentit de la intervenció de Casado” "Ha hagut d'insultar-nos greument per poder negociar el repartiment dels jutges" amb el PSOE, diu Vox

El president de Vox, Santiago Abascal
ACN Madrid .- El líder de Vox i candidat de la moció de censura, Santiago Abascal, ha afirmat després de l’anunci del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de paralitzar la reforma del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per negociar amb el PP que ha “entès el sentit de la intervenció de Pablo Casado”. “Ha hagut d’insultar-nos greument, dir coses que mai esperàvem de la seva bancada per poder negociar el repartiment dels jutges” amb el PSOE, ha afirmat Abascal. En la rèplica a la intervenció de Sánchez, el president del partit d’ultradreta ha opinat que Vox està “sola” a l’hemicicle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip