Avís suspensió temporal d’inspecció de vehicles pesats a l’estació ITV de Ciutadella

Foto: Antxón Castresana

Des del dijous dia 22 d’octubre de 2020, l’estació ITV de Ciutadella no podrà atendre, de forma temporal, les peticions per a passar inspecció de vehicles classificats com a pesats, més de 3.500 kg de M.M.A. La suspensió de les inspeccions ve donada per la inhabilitació temporal de l’estació de Ciutadella per a realitzar aquest tipus d’inspeccions. La resta de vehicles no es veuran afectats i podran passar sense cap tipus d’impediments les inspeccions periòdiques. El servei es restablirà tan bon punt es resolguin les qüestions que en aquests moments ho impedeixen i que valorem serà en un breu espai de temps. 

Les persones usuàries afectades per aquesta suspensió temporal i que hagin de passar inspecció, podran sol·licitar cita pels canals habituals a l’estació ITV de Maó on seran atesos mentre es perllongui la suspensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *