Comunicat de la presidenta del Govern, Francina Armengol

Davant les preguntes formulades per diferents mitjans de comunicació respecte a les informacions publicades avui, la Presidència del Govern de les Illes Balears vol donar les següents explicacions:

El passat dimarts dia 6 d’octubre, la presidenta va reunir, en un sopar de treball, a un equip de feina per analitzar qüestions relatives a l’acció del Govern. La reunió es va produir a la terrassa del Restaurant Cor, ubicat a la plaça del Comtat de Rosselló de Palma, a 450 metres de la residència privada de la presidenta.

En el sopar varen participar la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons; així com el director del gabinet de la presidenta, Joaquim Torres, i el director general de Comunicació, Álvaro Gil. Una vegada acabat el sopar abandonaren la terrassa per dirigir-se a les seves residències. De camí cap a aquestes, la presidenta, el conseller de Mobilitat i Habitatge, i el director general de Comunicació varen seguir la conversa.

A uns metres del domicili de la presidenta varen trobar un establiment obert, concretament el Hat Bar, i hi varen entrar. Una estona després, al voltant de la una de la nit, la presidenta i els seus acompanyants varen abandonar l’establiment. En el moment de sortir, el director general de Comunicació va patir un desmai produït per la medicació que rebia des d’aquella mateixa setmana per ansietat laboral, un episodi que es va repetir en una altra ocasió en dies posteriors.

El seu desmai va fer que tots tres continuassin al carrer, a pocs metres del domicili de la presidenta, a l’espera que es recuperàs. Al cap d’un temps, la Policia Local de Palma va arribar al carrer, per la qual cosa es va explicar als agents la situació. Per tant, si es va produir una actuació d’agents de la Policia Local de Palma a l’establiment, aquesta es va produir quan la presidenta i els seus acompanyants ja no eren al local.

La Presidència del Govern lamenta els fets succeïts i la seva utilització amb finalitats partidistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.