El geriàtric municipal de Ciutadella compte amb un nou vehicle adaptat pel transport dels residents El cost total d’aquest vehicle és de 30.032,73 euros i la Fundació "la Caixa" ha aportat 15.000 euros

El Patronat Municipal de l’Hospital de Ciutadella de Menorca compra un nou vehicle adaptat amb el suport de Fundació “la Caixa” i CaixaBank. El cost total d’aquest vehicle és de 30.032,73 euros i la Fundació “la Caixa” ha aportat 15.000 euros a el projecte canalitzats a través de l’Acció Social de CaixaBank.

Aquest nou vehicle es suma als tres amb els que ja compta el Patronat per facilitar el transport i l’accessibilitat de molts usuaris del geriàtric i també del centre de dia, especialment, els que tenen mobilitat reduïda. Aquest tipus de vehicles adaptats són imprescindibles per ajudar a mobilitzar als residents que van en cadira de rodes i facilitar el seu accés al metge, al centre de dia i a les activitats de lleure fora del geriàtric que fan tenint en compte que un 50% del total de residents tenen mobilitat reduïda.

El nou vehicle adquirit té una capacitat per dues cadires de rodes i 6 persones o bé per 9 persones (en cas que no es transporti cap cadira de rodes) i compta amb prestacions molt pràctiques i modernes.

Per aquest motiu, el Patronat agraeix a la Fundació “La Caixa” i CaixaBank el seu suport social a la tasca que realitza l’entitat a través del qual es beneficia a 60 persones grans al geriàtric i a 10 del centre de dia tot facilitant i promovent la seva inclusió social en la vida del muncipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *