“El mercader de Vènecia” de Shakespeare per a la reobertura del Teatre des Born

L’escenari del Teatre Municipal des Born recobrarà vida a  Ciutadella els dies 23 i 25 d’octubre, amb la posada en escena del Mercader de Venècia, de William Shakespeare. Amb aquesta obra s’aixecarà el teló de l’emblemàtic teatre el dia de la seva reobertura, després de gairebé 15 anys tancat i sense activitat.
Ensoldemà, el dissabte dia 24 es celebrarà la gala del Premi Born de Teatre, que retorna també a l’escenari del que fou el teatre del Cercle Artístic, també després de gairebé tres lustres, on la gala d’entrega del Premi Born ha passat tant pel Teatre Principal de Maó com pel Teatre de Ciutadella, dels Salesians.
Enguany per mor de la Covid-19 per una banda i perquè fa justs unes setmanes encara es desconeixia l’obertura del teatre, inicialment programada per dia 30 i després canviada, des de l’organització no s’havia contactat amb cap companyia i el que sí està previst és un concert protagonitzat per la soprano Maria Camps i el guitarrista Pere Arquimbau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *