La situació a Menorca empitjora i es declaren 22 nous casos en 24 hores i una nova entrada a UCI D'aquests, 20 s'han diagnosticat en el rastreig de contactes estrets de positius, són assimptomàtics o presenten símptomes molt lleus.

Menorca viu un dels pitjors dies en detecció de nous casos per COCID-19 amb 22 nous infectats, que han donat positiu a les proves PCR, i els casos actius es situen en 112, passant d’aquesta manera el centenar d’infectats. El total de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia és ja de 617, superant també la xifra dels 600.

Avui hi ha a l’Hospital Mateu Orfila, com ahir 6 persones ingressades, però una de les de planta ha empitjorat i ha estat traslladada a UCI, per tant n’hi ha 3 a planta + 3 a UCI.
En seguiment UVAC es passa del centenar i són 106 els pacients en seguiment domiciliari. Seguim amb 1 professional positiu, i  2 professionals en aïllament.

Canvis respecte ahir:
1 pacient que estava a planta de l’Hospital ha passat a UCI
S’han diagnosticat 22 nous positius, que estan en seguiment UVAC. D’aquests, 20 s’han diagnosticat en el rastreig de contactes estrets de positius, són assimptomàtics o presenten símptomes molt lleus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.