Lastra demana al PP que superi les seves “pors” i trenqui amb Vox a Madrid, Andalusia i Múrcia La portaveu del PSOE al Congrés emplaça Casado que "planti cara" als que "volen acabar amb la democràcia"

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra
ACN Madrid .- La portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Adriana Lastra, ha demanat aquest dijous al líder del PP, Pablo Casado, que superi les seves “pors” i “planti cara” a un partit “feixista” com Vox trencant amb la formació d’Abascal a Madrid, Andalusia i Múrcia, on el PP i Cs governen amb el suport de la ultradreta. “Si vol que el seu desmarcament de la ultradreta sigui creïble” i “no un teatret”, “trenqui els governs de Madrid, Andalusia i Múrcia” i “planti cara als que volen acabar amb la nostra democràcia”. “Avui l’important és que els demòcrates ens reconeixem davant els qui defensen els dictadors”, ha dit Lastra, que ha lamentat que Vox hagi intentat associar els noms de les víctimes d’ETA “al seu miserable projecte franquista”.

Lastra ha felicitat el líder del PP per la seva intervenció, perquè “la millor defensa és un bon atac”, però li ha retret que hagi atacat el govern “democràtic” d’Espanya. Cada vegada que el PP parla de govern “il·legítim” o “tirà”, ha advertit, alimenta l’espai de Vox. “Els qui els van creure amb ‘l’Espanya es trenca, o quan deien que els socialistes acabaríem amb les famílies espanyoles o que els socialistes s’agenollaven davant els independentistes avui voten a Vox”, ha recordat.

Per això ha demanat a Casado que “rectifiqui” i “no menyspreï” l’amenaça de la ultradreta. També ha llançat un missatge a tota la cambra sobre la necessitat que tots plegat “parlin” del “desafiament de l’extremadreta al Congrés dels Diputats”. “Parlen de llibertat mentre ens encadenen i de pàtria mentre exclouen”, ha dit, i “sembren la por perquè la por paralitza i ens volen dividits i enfrontats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.