Setmanari El Iris, 20 d’octubre de 1945

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 20 d’octubre de 1945, a la portada es publicaven les següents notícies. El diumenge dia 21 es celebrava el Dia Mundial de la Propagació de la Fe, amb les populars col·lectes del Domund, que encara podran recordar els nostres lectors de més de 45 anys. El pintor Bernat Benejam exposava la seva obra al Cercle Artístic i la Secció Femenina de FET i les JONS celebrava la festivitat de la seva patrona, Santa Teresa de Jesús. El CD Minerva havia organitzat amb molt d’èxit la III Festa del Pedal, on es va retre homenatge al ciclista i promotor d’aquest esport a Ciutadella, Joan Benejam. Hi van participar uns 480 ciclistes, segons la crònica d’El Iris. Un dels principals patrocinadors era Gin Beltràn.
  • El Iris organitzava amb el Cercle Artístic un Concurs Cinematogràfic. Els premis eren 4 butaques els dissabtes d’estrena del mes de novembre i un bòtil de conyac “de l’acreditada marca” Decano Caballero que representava a Ciutadella, Antòni Bosch. El segon premi una butaca els dissabtes d’estrena i una botella de perfum de la Perfumeria Alba. Una de les preguntes era el nom real de l’actriu Greta Garbo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *