Menorca a punt d’obrir la segona UCI que podria aturar l’activitat quirúrgica programada Es demana seny i responsabilitat a la població per a no col·lapsar aquest serveis

Des de l’Àrea de Salut de Menorca ens notifiquen que una informació a tenir en compte és que tot i que hi ha  4 pacients ingressats a UCI no s’activa la segona UCI. El pla de contingència en tema Covid-19 de l’Hospital es va revisar i actualitzar recentment de manera que no es preveu obrir una segona UCI fins a tenir 6 pacients covid a cures intensives. Per què es fa aquest canvi?
Perquè obrir la segona UCI vol dir aturar l’activitat quirúrgica programada i només es fa l’urgent. Mentre es pugui, es vol mantenir l’agenda de les cirurgies.

Es demana més que mai a la població que faci cas a les mesures imposades i es doni compliment a les mateixes, a més de restringir al màxim l’activitat social i trobades, per tal de frenar la propagació de la pandèmia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *