El PSOE demana a les comunitats autònomes del PP que se sumin a la resposta conjunta contra la pandèmia Lastra anima Casado a traslladar el discurs del Congrés en fets i trencar els pactes amb Vox

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra
ACN Barcelona .- El PSOE ha demanat al PP que se sumi a la resposta conjunta contra la pandèmia i “abandoni la política de la confrontació”. La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha dit que les comunitats autònomes presidides pels populars “no poden quedar-se de banda” davant la segona onada de la covid-19. D’altra banda, ha animat el líder del PP, Pablo Casado, a traslladar el discurs del Congrés durant la moció de censura en fets, tot trencant les enteses amb Vox a Madrid, Andalusia i Múrcia. El secretari d’organització, José Luis Ábalos, que ha celebrat que Casado hagi “sortit de la cova” després dels “tics feixistes” que va exhibir Vox a la cambra baixa i que van “resultar insuportables fins i tot per als complaents”.
Lastra ha demanat a Casado que “obri de veritat una via de responsabilitat” i li ha recordat que hi ha “institucions que porten anys bloquejades pels vetos i uns pressupostos a aprovar”. “És moment dels fets i de demostrar que les seves paraules no eren només propaganda”, ha insistit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.