Còctel de la setmana: ExpressoMartini Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Espai patrocinat per Destil·leries Xoriguer

Un altre clàssic del receptari però tunejat amb els productes locals de Xoriguer, crema de cacau i crema de cafè. Uns aromes molt naturals, molt coneguts i que combinen a la perfecció. Tot amb una base d’un destil·lat neutre com és el Vodka.

Ingredients:

  • 50ml Vodka
  • 30ml Crema de cacau
  • 30ml Crema de cafè
  • 1 cafè expresso
  • 2 cullerades de sucre moreno.

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem per crear una espuma/crema, ocasionada pel canvi de temperatura entre els licors, el gel i el cafè. Colem finament i servim a una copa martini. Decorem amb uns grans de cafè o una mica de cafè en pols i ja el podem gaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *