El Chica Txeca i el Liberty encapçalen el Farragut

El Trofeu Almirall Farragut 2020 del Club Nàutic Ciutadella ja és una realitat i aquest dissabte s’ha pogut viure en la badia de Ciutadella el primer tast del trofeu de creuers. Deu creuers en el camp de regates, dividits en dues classes, Quarta i Tercera. En la classe Tres el vencedor de les dues proves seria dissabte el Chica Txeca de Toni Pons, del CN Ciutadella; i en la Classe Quatre, el Liberty de Virgínia Petrus, del CM Mahón.
Preciós capvespre de navegació a Ponent. El vent va aparèixer puntual a la seva cita i es van poder fer les dues proves previstes, amb un recorregut de Sobrevent-Sotavent de dues tornades i una distància aproximada de cinc milles totals. Tot açò, amb vent de direcció oest variant uns graus cap al nord, el que obligaria al Comitè a efectuar un parell de correccions per a centrar la balisa de cenyida correctament al vent.
Per a aquest migdia de diumenge està prevista una regata de recorregut costaner amb navegació fins a Far Nati i entrada a la bocana del port de Ciutadella; un recorregut preciós per a gaudir de la navegació en competició i, per els que no naveguen, poder veure l’espectacle des de terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *