El Chica Txeca i el Liberty encapçalen el Farragut

El Trofeu Almirall Farragut 2020 del Club Nàutic Ciutadella ja és una realitat i aquest dissabte s’ha pogut viure en la badia de Ciutadella el primer tast del trofeu de creuers. Deu creuers en el camp de regates, dividits en dues classes, Quarta i Tercera. En la classe Tres el vencedor de les dues proves seria dissabte el Chica Txeca de Toni Pons, del CN Ciutadella; i en la Classe Quatre, el Liberty de Virgínia Petrus, del CM Mahón.
Preciós capvespre de navegació a Ponent. El vent va aparèixer puntual a la seva cita i es van poder fer les dues proves previstes, amb un recorregut de Sobrevent-Sotavent de dues tornades i una distància aproximada de cinc milles totals. Tot açò, amb vent de direcció oest variant uns graus cap al nord, el que obligaria al Comitè a efectuar un parell de correccions per a centrar la balisa de cenyida correctament al vent.
Per a aquest migdia de diumenge està prevista una regata de recorregut costaner amb navegació fins a Far Nati i entrada a la bocana del port de Ciutadella; un recorregut preciós per a gaudir de la navegació en competició i, per els que no naveguen, poder veure l’espectacle des de terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.