El mal temps obliga a susprendre la segona jornada del Farragut El "Chica Txeca" del CNC i el "Liberty" del CMMM, guanyadors

Finalmet no ha pogut ser i el Comitè de Regates del Trofeu Almirall Farragut 2020 de Creuers, del Club Nàutic Ciutadella, ha decidit suspendre la segona i darrera jornada que s’havia de celebrar ahir diumenge, a causa del mal temps que va ininiar de bon matí a l’illa, amb un fort vent.
D’aquesta manera, els resultats queden com estaven dissabte, i amb classe RI3 el vencedor és el “Chica Txeca” de Toni Pons (CN Ciutadella), seguit del “Alba III” de Carlos Pons (CM Mahón) i el “Wanderlust” de Josep Pons (CN Ciutadella).
I en classe RI4, victòria del “Liberty”, de Virgínia Petrus (CM Mahón), seguida de “S’aviMiki” de Miguel Pons (CN Ciutadella) i de “S’Embui” de Miguel Marquès (CN Ciutadella).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *