‘Maricón Perdido’, la nova sèrie escrita per Bob Pop, comença rodatge a Barcelona amb Candela Peña i Carlos Bardem Alba Flores i Miguel Rellán també formaran part de la nova producció audiovisual d'El Terrat

Fotograma del film ‘Blach Beach’, amb Raúl Arévalo i Candela Peña.
ACN Barcelona .- ‘Maricón Perdido’ és el títol de la nova sèrie televisiva que prepara l’escriptor Bob Pop amb vistes a estrenar-la l’any 2021. Es tracta d’una producció audiovisual basada en la seva vida que ha començat rodatge a Barcelona amb producció de TNT El Terrat (The Mediapro Studio). L’actriu Candela Peña i l’actor Carlos Bardem, germà de Javier Bardem, interpretaran els pares de Bob Pop a la ficció. També hi apareixeran Miguel Rellán, com l’avi de l’autor, i Alba Flores, que dona vida a la seva millor amiga de la universitat. El protagonista és un noi de poble que intenta buscar una identitat pròpia durant diferents etapes de la seva vida. El viatge començarà per l’adolescència, als anys vuitanta, i s’allargarà fins al present de l’escriptor.
La direcció dels sis episodis que durarà la sèrie està encarregada a Alejandro Marín, que ha declarat: “Em va sorprendre com Bob Pop relata els seus guions, malgrat que pertanyem a generacions diferents em resulta molt proper”.

També hi apareixeran cares noves com la de Gabriel Sánchez, que debuta a la televisió fent de Bob Pop als 13 anys, o Carlos González, que interpreta al protagonista entre els 20 i els 30 anys.

Bob Pop ha assenyalat que és “una sensació preciosa” veure’s interpretat per altres. A més, l’escriptor ha afegit que quan acabi el rodatge se sentirà “extraviat sense un director de la meva vida, basada en fets reals”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *